Winacties: Prijswinnaar van The Godfather 2 bekend

De afgelopen twee weken hadden we een prijsvraag waarbij je The Godfather 2 voor de Xbox 360 kon winnen.

Het goede antwoord op de vraag welke drie acteurs uit de film The Godfather hun stem verleenden aan de games was natuurlijk: Marlon Brando, James Caan en Robert Duval.

Uit alle inzendingen hebben we de volgende prijswinnaar gekozen:
Pjotr84

The Godfather 2 voor de Xbox 360 komt spoedig jouw kant op.

Gefeliciteerd namens het Gameliner-team.

Niet gewonnen? Wees dan niet getreurd, want er staat alweer een andere prijsvraag online, die je hier kunt vinden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?