Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Siege je omgeving met dit brute Rainbow Six Siege prijzenpakket!

Hatsee! Het komt wel vaker voor dat Ubisoft een weekendje speelplezier cadeau geeft en aankomend weekend doen ze dat met Rainbow Six Siege! De game is namelijk gratis speelbaar van 16 tot en met 19 augustus. Dat lijkt mij wel een prijsvraag waard en daarom geven wij een toffe cap (Ubisoft, hoe kom ik aan zo'n cap?), een Siege-waardig shirt en een meesterlijke pin weg!

Drie jaar aan content is niet zomaar iets waar je doorheen raast. Toch gaan wij ons uiterste best doen, Gameliner is namelijk ook van de partij! Binnenkort verschijnt de nieuwe operation, Grim Sky, en dat betekent dus dat we weer twee nieuwe operators en een nieuwe map krijgen. Reden genoeg om alvast op te warmen met dit gratis weekend. Wil jij de coolste operator zijn van allemaal? Dan heb je deze dikke cap (Serieus Ubi, I need this), het shirt en de bijbehorende pin absoluut nodig. Om deel te nemen hoef je enkel een reactie in onderstaand reactieveld achter te laten!

PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, BEDANKT VOOR HET MEEDOEN! DE WINNAAR WORDT BENADERD VIA DM

onbekend

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?