Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Winacties: Siege je omgeving met dit brute Rainbow Six Siege prijzenpakket!

Geplaatst: 14 augustus 2018 18:00
Aangepast: 2 februari 2024 22:16

Hatsee! Het komt wel vaker voor dat Ubisoft een weekendje speelplezier cadeau geeft en aankomend weekend doen ze dat met Rainbow Six Siege! De game is namelijk gratis speelbaar van 16 tot en met 19 augustus. Dat lijkt mij wel een prijsvraag waard en daarom geven wij een toffe cap (Ubisoft, hoe kom ik aan zo'n cap?), een Siege-waardig shirt en een meesterlijke pin weg!

Drie jaar aan content is niet zomaar iets waar je doorheen raast. Toch gaan wij ons uiterste best doen, Gameliner is namelijk ook van de partij! Binnenkort verschijnt de nieuwe operation, Grim Sky, en dat betekent dus dat we weer twee nieuwe operators en een nieuwe map krijgen. Reden genoeg om alvast op te warmen met dit gratis weekend. Wil jij de coolste operator zijn van allemaal? Dan heb je deze dikke cap (Serieus Ubi, I need this), het shirt en de bijbehorende pin absoluut nodig. Om deel te nemen hoef je enkel een reactie in onderstaand reactieveld achter te laten!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord