Mario + Rabbids Kingdom Battle: Donkey Kong Adventure

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 26 juni 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Winacties: Sier je kamer met deze mateloos irritante Mario + Rabbids figurine

Ze zijn klein, wollig en mateloos irritant. Ik heb het natuurlijk over de Rabbids. Na de cross-over met Nintendo lijkt Ubisoft dikke maatjes met de Japanse powerhouse te zijn en dat zien wij enkel als een groot pluspunt. Mario, Starfox en DK lijken niet langer gebonden te zijn aan het party- en platformgenre, maar maken diens opwachting in genres waar we niet van mochten dromen. Onlangs verschenen de Rabbids aan de zijde van niemand minder dan Donkey Kong in de uitbreiding van Mario + Rabbids: Kingdom Battle en om dat te vieren geven wij een Rabbid x Yoshi-figurine weg!

De gemiddelde mens is hooguit twee uur in staat om de Rabbids te tolereren. Wij willen je echter op de proef stellen door permanent een Rabbid in je directe omgeving te plaatsen. Nu is de proef nog niet op volle kracht, want deze Rabbid is gehuld in een schattige Yoshi-skin. Desalniettemin is het een lijdensweg! Denk jij dit te kunnen overleven? Laat dan een reactie achter in de comments en laat weten waarom jij denkt deze proef aan te kunnen!

onbekend

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Heb je meegedaan aan de prijsvraag op onze oude website hoef je niet nogmaals te reageren, we hebben alle reacties verzameld. Heb je nog niet gereageerd, reageer gerust.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?