Winacties: Sier je kamer met deze mateloos irritante Mario + Rabbids figurine

Geplaatst: 24 juli 2018 12:00
Aangepast: 3 februari 2024 12:31
-

Ze zijn klein, wollig en mateloos irritant. Ik heb het natuurlijk over de Rabbids. Na de cross-over met Nintendo lijkt Ubisoft dikke maatjes met de Japanse powerhouse te zijn en dat zien wij enkel als een groot pluspunt. Mario, Starfox en DK lijken niet langer gebonden te zijn aan het party- en platformgenre, maar maken diens opwachting in genres waar we niet van mochten dromen. Onlangs verschenen de Rabbids aan de zijde van niemand minder dan Donkey Kong in de uitbreiding van Mario + Rabbids: Kingdom Battle en om dat te vieren geven wij een Rabbid x Yoshi-figurine weg!

De gemiddelde mens is hooguit twee uur in staat om de Rabbids te tolereren. Wij willen je echter op de proef stellen door permanent een Rabbid in je directe omgeving te plaatsen. Nu is de proef nog niet op volle kracht, want deze Rabbid is gehuld in een schattige Yoshi-skin. Desalniettemin is het een lijdensweg! Denk jij dit te kunnen overleven? Laat dan een reactie achter in de comments en laat weten waarom jij denkt deze proef aan te kunnen!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario + Rabbids Kingdom Battle: Donkey Kong Adventure

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

26 juni 2018

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord