Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Mario + Rabbids Kingdom Battle: Donkey Kong Adventure

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 26 juni 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Donkey Kong Adventure DLC gameplaytrailer voor Mario + Rabbids Kingdom Battle

De Donkey Kong Adventure DLC gameplaytrailer is voor Mario + Rabbids Kingdom Battle uitgebracht. Ubisoft toonde deze trailer tijdens de E3.

Donkey Kong komt Mario en zijn vrienden helpen met hun avontuur in het Rabbids Kingdom. Donkey Kong Adventure DLC is 26 juni verkrijgbaar en de bezitters van de Season Pass kunnen de DLC al een dag eerder downloaden. Bekijk de trailer hier.

Mario + Rabbids Kingdom Battle is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

BRON Ubisoft

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?