Winacties: Ubisoft Goodiepakket

De zomer is eindelijk weer een beetje op gang aan het komen. Kortom, we trekken er met z'n allen massaal op uit. Lekker genieten van de zon aan het strand, of op één van de mooie natuurgebieden die onze aardkloot rijk is. Wij wensen je alvast een fijne vakantie toe. Voor de thuisblijvers onder ons, mocht diegene er warmpjes bij willen zitten deze zomer, hebben we een ultiem goodiepakket samengesteld. In samenwerking met Ubisoft mogen wij één goodiepakket weggeven. Dit heerlijke pakket bevat een hoodie van Far Cry Primal en een muts van Assassin's Creed: Syndicate.

onbekend

Wil jij kans maken op dit goodiepakket van Ubisoft? Laat hieronder dan antwoord op de volgende vraag achter:

Wat is de meest warme/heetste game/level die je ooit hebt gespeeld?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?