World of Tanks

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum 12 april 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Winacties: Vakje nummer negen is nu geopend!

De finishlijn van de Gameliner Awards adventskalender begint nu in zicht te komen. Het een na laatste vakje, nummer negen, is nu geopend en onthuld.

Deze prijs bestaat uit een waar bouwpakket van de online multiplayer game World of Tanks. Met dit bouwpakket kan je de Cobi Small Army Sabaton Primo Victoria uit de game nabouwen. Dit kan je alleen doen, maar als je twee linker handen hebt zoals ik kan je het natuurlijk ook met je vrienden of familie doen. Dus heb je toevallig zin om een (mini) tank te bouwen, dan is dit jouw ideale prijs! Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen voor deze prijs is een nummer negen achter te laten in de reacties. De winnaars van alle prijzen worden na 31 december bekendgemaakt!

Je kan ook meedoen voor de andere prijzen. Zo hebben we een Nintendo-pakket, DiRT 5 voor de PlayStation 4, een pinnenset van Metro Redux, een Need for Speed-pet,steelcase naar keuze, een Iron Harvest Figurine, F1 2020 voor de Xbox One of PlayStation 4, een Turtle Beach Force Recon-koptelefoon of de laatste prijs die morgen onthuld gaat worden!

onbekend

Vergeet ook niet je stem uit te brengen op jouw favoriete game uit 2020 voor de Gameliner Awards!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?