Winacties: Vakje nummer negen is nu geopend!

Geplaatst: 24 december 2020 13:40
Aangepast: 24 december 2020 13:44

De finishlijn van de Gameliner Awards adventskalender begint nu in zicht te komen. Het een na laatste vakje, nummer negen, is nu geopend en onthuld.

Deze prijs bestaat uit een waar bouwpakket van de online multiplayer game World of Tanks. Met dit bouwpakket kan je de Cobi Small Army Sabaton Primo Victoria uit de game nabouwen. Dit kan je alleen doen, maar als je twee linker handen hebt zoals ik kan je het natuurlijk ook met je vrienden of familie doen. Dus heb je toevallig zin om een (mini) tank te bouwen, dan is dit jouw ideale prijs! Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen voor deze prijs is een nummer negen achter te laten in de reacties. De winnaars van alle prijzen worden na 31 december bekendgemaakt!

Je kan ook meedoen voor de andere prijzen. Zo hebben we een Nintendo-pakket, DiRT 5 voor de PlayStation 4, een pinnenset van Metro Redux, een Need for Speed-pet,steelcase naar keuze, een Iron Harvest Figurine, F1 2020 voor de Xbox One of PlayStation 4, een Turtle Beach Force Recon-koptelefoon of de laatste prijs die morgen onthuld gaat worden!

onbekend

Vergeet ook niet je stem uit te brengen op jouw favoriete game uit 2020 voor de Gameliner Awards!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Tanks

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 april 2011

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord