Winacties: Win de game PES 2013 voor PS3 of Xbox 360

Afgelopen vrijdag, 22 september, kwam Pro Evolution Soccer 2013 uit van Konami. De game werd twee weken vervroegt en in sommige winkels lag de game al eerder dan vrijdag in de schappen.

Voor de voebalfans onder ons geven wij in samenwerking met Konami een aantal Xbox 360- en PlayStation 3-exemplaren naar keus weg, plus een PES 2013 t-shirt.

onbekend

Hoe je de game en t-shirt kunt winnen?
Laat ons hieronder in het reactieveld (of op ons Facebook-pagina of Twitter) weten waarom jij PES 2013 zou willen winnen. Laat ook meteen even weten voor welk platform je de game zou willen winnen, zodat we dat alvast weten.

Deze prijsvraag is gesloten

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?