Winacties: Win de Turtle Beach Ear Force Recon 30X

Geplaatst: 4 december 2015 17:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

De grote man uit Spanje is samen met zijn knechten op de redactie langs geweest en heeft een zak vol cadeautjes achtergelaten. Helaas zijn deze cadeau's niet voor ons, maar voor jullie. Dit keer geeft Gameliner, in samenwerking met de Sint (lees: Turtle Beach), namelijk de Turtle Beach Ear Force Recon 30X weg!

Ben jij die brakke oordopjes en headsets zat? Maak dan nu kans op deze heerlijke headset van Turtle Beach, die bovendien speciaal is ontwikkeld voor de Xbox One. Ruud heeft al twee Turtle Beach-producten gereviewed en deze zijn uitstekend bevallen. Nu kan jij de derde zelf testen en kijken of deze headset een beetje mee kan met bijvoorbeeld de Ear Force Recon 320 en de Ear Force PX24. Het bijzondere van de Recon 30X is dat je één oor vrijhoudt. Zo kun je communiceren met je medespelers terwijl je de bel of je kleine in de gaten houdt. Wil jij de blitskikker uithangen met deze flitsende headset op je tronie? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Welke game ga jij spelen met deze headset op je bolletje?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Onze spelregels:

1. Je wordt altijd per e-mail op de hoogte gebracht als je gewonnen hebt.
2. Over de uitslag van de actie/prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd (onderhandeld).
3. Je bent geregistreerd op Gameliner.nl.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer