Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dead Space 3

  • Ontwikkelaar Visceral Games
  • Eerste releasedatum 7 februari 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win Dead Space 3 voor de PlayStation 3

Alweer een paar weken terug kwam Dead Space 3 van Electronic Arts uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de pc. De game brengt je meer actie, meer horror en meer ijs. Je staat er in dit deel niet alleen voor, maar kun je samen met je vriend in een co-op modus springen.

Peter gaf Dead Space 3 vijf sterren en nu kun jij de komende twee weken de game winnen voor de PlayStation 3.

Om kans te maken op Dead Space 3 voor de PlayStation 3, moet je alleen even een antwoord geven op de volgende vraag. Waarvan of van wie krijg jij een nachtmerrie en waarom?. Laat je antwoord achter in een reactie hieronder.

Je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?