Assassin's Creed Odyssey

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Winacties: Win dit goddelijke Assassin's Creed Odyssey pakket!

Morgen is het dan eindelijk zover. Dan verschijnt Assassin's Creed Odyssey en kunnen we los in het Oude Griekenland met Alexios en Kassandra. Onze eigen Assassin Patrick is al een flinke tijd bezig met de game en heeft de review al op band staat. Benieuwd naar zijn mening? Check de review hier!

Na het uitstekende Origins zet Ubisoft de RPG-trend voort. Met succes want de game wordt met mooie cijfers ontvangen. Op 5 oktober kan ook ik aan de bak met Odyssey, de game is namelijk vanaf dan verkrijgbaar. Wij vinden dat dat gevierd moet worden en daarom geven wij twee goddelijke goodiepakketten weg bestaande uit: poster, pin, helm en een t-shirt blauw of grijs. Wil jij kans maken op één pakket? Geef dan per e-mail antwoord op de volgende vraag:

Welke historische slag staat centraal in Odyssey?

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?