Assassin's Creed Odyssey

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Assassin's Creed Odyssey komt naar Game Pass

Goed nieuws voor Game Pass-bezitters. Assassin's Creed Odyssey is namelijk vanaf vandaag beschikbaar op Game Pass.

Tijdens de Tokyo Game Show kwam ook Ubisoft voorbij met Assassin's Creed Odyssey. Middels een speciale trailer kunnen we namelijk zien dat de game via Game Pass te spelen is. De afgelopen dagen hebben we van veel games gezien dat ze naar de Game Pass komen. Zo hadden we gisteren tijdens ID@Xbox allemaal nieuwe aankondigingen gezien, maar ook bestaande games komen naar de Game Pass. Een van die games is dus Assassin's Creed Odyssey.

Assassin's Creed Odyssey is vanaf nu beschikbaar op Game Pass voor Xbox en pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?