Assassin's Creed Odyssey

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Assassin's Creed Odyssey krijgt een next-gen-update

Het spelen van Assassin's Creed Odyssey op de PlayStation 5 en Xbox Series voelt binnenkort beter aan dan ooit tevoren. De game ontvangt namelijk deze week een gratis next-gen-update.

Terwijl Assassin's Creed Valhalla nog een jaar ondersteund wordt, hoeven bezitters van Assassin's Creed Odyssey zich ook niet te vervelen. De Ubisoft-game uit 2018 ontvangt namelijk binnenkort een next-gen-update. Als je de update downloadt, wordt het mogelijk om de game met behulp van backwards compatibility in 60 beeldjes per seconde te spelen op de PlayStation 5 en Xbox Series-consoles. Jazeker, straks kun je onder andere met de Ezio-outfit in Assassin's Creed Odyssey door oud-Griekenland rennen in een hogere framerate dan tevoren.

De next-gen-update voor Assassin's Creed Odyssey is vanaf morgen downloadbaar.

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?