Assassin's Creed Odyssey

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Assassin's Creed Odyssey binnenkort gratis te spelen

Ondanks al het slechte nieuws rondom het coronavirus heeft Ubisoft goed nieuws voor degenen die hun deur niet uit hoeven. Aankomend weekend is Assassin's Creed Odyssey gratis te spelen.

Assassin's Creed Odyssey is een actie-avontuurspel waarbij je als Spartaan de strijd aangaat tegen de Grieken. Hierbij kun je kiezen om te spelen met de mannelijke Alexios of de vrouwelijke Kassandra. Het verhaal speelt zich af tijdens de Peloponnesische Oorlog tussen Athene en Sparta. Het spel is gratis te spelen aankomend weekend en er is ook nog een leuk nieuwtje voor degenen die het spel al bezitten. Als je aankomend weekend het spel speelt kun je gratis een speciale Ezio outfit verkrijgen als Ubisoft Club member.

onbekend

Deze deal geldt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dus vergeet aankomend weekend niet om Assassin's Creed Odyssey te downloaden en misschien word jij wel de held onder de Spartanen!

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?