Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Winacties: Win een dik Assassin’s Creed Odyssey goodiepakket

Geplaatst: 24 januari 2020 18:00

Assassin's Creed blijft een dikke serie. Waar de één de nieuwe richting van de franchise helemaal geweldig vindt, zijn er ook veel tegenstanders. Dat neemt niet weg dat Ubisoft flink wat memorabele momenten heeft weten te creëren met de games tjokvol sluipmoordenaars. Zo wisten we met Ezio in Assassin's Creed: The Ezio Collection de Renaissance te beleven en reizen we met Alexios en Kassandra af naar het prachtige Griekenland in Assassin's Creed Odyssey. Jup, we hebben al flink wat werelddelen aangedaan en het einde lijkt nog lang niet in zicht. Om dat te vieren geven wij een lekker Assassin's Creed-pakketje weg. Het pakket bestaat uit een Assassin's Creed: Odyssey T-shirt (maat L), ketting, pin en poster. Lekker om de periode zonder Assassin's Creed te overbruggen, toch? Wil jij winnen? Dat kan! Doe mee door antwoord te geven op de volgende vraag:

Waar moet de volgende Assassin's Creed plaatsvinden?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 01-02-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Odyssey

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

5 oktober 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord