Assassin's Creed Odyssey

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Winacties: Win een dik Assassin’s Creed Odyssey goodiepakket

Assassin's Creed blijft een dikke serie. Waar de één de nieuwe richting van de franchise helemaal geweldig vindt, zijn er ook veel tegenstanders. Dat neemt niet weg dat Ubisoft flink wat memorabele momenten heeft weten te creëren met de games tjokvol sluipmoordenaars. Zo wisten we met Ezio in Assassin's Creed: The Ezio Collection de Renaissance te beleven en reizen we met Alexios en Kassandra af naar het prachtige Griekenland in Assassin's Creed Odyssey. Jup, we hebben al flink wat werelddelen aangedaan en het einde lijkt nog lang niet in zicht. Om dat te vieren geven wij een lekker Assassin's Creed-pakketje weg. Het pakket bestaat uit een Assassin's Creed: Odyssey T-shirt (maat L), ketting, pin en poster. Lekker om de periode zonder Assassin's Creed te overbruggen, toch? Wil jij winnen? Dat kan! Doe mee door antwoord te geven op de volgende vraag:

Waar moet de volgende Assassin's Creed plaatsvinden?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 01-02-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?