Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Assassin's Creed Valhalla wordt nog een jaar ondersteund

Assassin's Creed Valhalla werd niet vergeten tijdens de Ubisoft Forward. Het verhaal van Eivor is namelijk nog niet ten einde.

Goed nieuws voor iedereen die genoten heeft van het Viking leven. Naast dat de tweede uitbreiding Siege of Paris deze zomer uitkomt, wordt ook de Discovery Tour van Assassin's Creed Valhalla werkelijkheid deze herfst. In de Discovery Tour krijg je uitleg over het leven van de Vikings en kun je door de wereld rondlopen. Het grote nieuws is nog wel dat de game nog een jaar wordt ondersteund. Er komen dus nog meer uitbreidingen naar Assassin's Creed Valhalla. Dit is de eerste keer dat een Assassin's Creed game voor een tweede jaar wordt ondersteund.

Assassin's Creed Valhalla is al te spelen op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox X series.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?