Leak: AC Valhalla: The Siege of Paris details gelekt

Geplaatst: 7 juni 2021 15:30

Details van de nieuwe Assassin's Creed Valhalla DLC The Siege of Paris zijn online gelekt volgens Franse leaker J0nathan.

De leaker stuitte met behulp van data mining op sporen die wijzen op een derde uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla, genaamd The Siege of Paris. De uitbreiding speelt zich af in het koninkrijk van Francia, een aantal jaar na de gebeurtenissen uit de basis game in het jaar 885. Details die J0nathan in de code van de game zou hebben gevonden zijn onder andere een synopsis van het verhaal en de verwachte releasedatum, die op 9 november 2021 ligt. Het koninkrijk van Francia, dat geregeerd wordt door een koning zonder echtgenote, is een oorlog gestart tegen de Noren in Francia.

De tweede uitbreiding van Assassin's Creed Valhalla, genaamd Wrath of the Druids, kwam uit op 13 mei.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord