Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Leak: AC Valhalla: The Siege of Paris details gelekt

Details van de nieuwe Assassin's Creed Valhalla DLC The Siege of Paris zijn online gelekt volgens Franse leaker J0nathan.

De leaker stuitte met behulp van data mining op sporen die wijzen op een derde uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla, genaamd The Siege of Paris. De uitbreiding speelt zich af in het koninkrijk van Francia, een aantal jaar na de gebeurtenissen uit de basis game in het jaar 885. Details die J0nathan in de code van de game zou hebben gevonden zijn onder andere een synopsis van het verhaal en de verwachte releasedatum, die op 9 november 2021 ligt. Het koninkrijk van Francia, dat geregeerd wordt door een koning zonder echtgenote, is een oorlog gestart tegen de Noren in Francia.

De tweede uitbreiding van Assassin's Creed Valhalla, genaamd Wrath of the Druids, kwam uit op 13 mei.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?