Assassin's Creed Odyssey

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Winacties: Win een Assassin's Creed Odyssey goodiepakket

Assassin's Creed Odyssey staat bekend als een aardig grote game, maar als groot fan heb jij natuurlijk al vele gebieden tot het in het kleinste hoekje uitgeplozen. Voor fans zoals jou hebben wij een mooi goodiepakket te vergeven, maar die krijg je uiteraard niet zomaar.

Ubisoft's meest recente Assassin's Creed heeft veel lovende kritieken gehad en dat is niet zonder reden. Het Oude Griekenland spreekt bij menig gamer tot de verbeelding en is een waar genot om doorheen te struinen. Wij mogen in samenwerking met Ubisoft een gaaf goodiepakket weggeven. Het pakket bestaat uit een poster, pet en t-shirt van Assassin's Creed Odyssey. Om deze prijs in de wacht te kunnen slepen, moet je eerst onderstaande prijsvraag beantwoorden. Uit alle zendingen trekken wij een winnaar die dit prachtige pakket in ontvangst mag nemen.

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?