The Last of Us Part 2

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 19 juni 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen , Horror
  • Gameliner score

Winacties: Win een dik The Last of Us Part 2 goodiepakket

Het is één van PlayStation haar meest geliefde series en nu maak jij kans op toffe goodies. Ik heb het natuurlijk over ons The Last of Us Part II pakket!

De wanhoop zit er goed in bij The Last of Us, maar voor dit pakket is er niks minder waar. Je maakt namelijk kans op diverse kledingstukken, zoals een nieuwe hoodie, shirt en coole cap, allemaal in de stijl van The Last of Us Part II. Daarnaast maak je ook nog eens de kans op een toffe tas en een survival geïnspireerd riempje. Je kan het allemaal winnen! Je hoeft echter maar één vraag te beantwoorden:

Wat was voor jou het mooiste moment in de serie?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 27-06-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?