Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Winacties: Win een dik The Last of Us Part 2 goodiepakket

Geplaatst: 16 juni 2020 13:00

Het is één van PlayStation haar meest geliefde series en nu maak jij kans op toffe goodies. Ik heb het natuurlijk over ons The Last of Us Part II pakket!

De wanhoop zit er goed in bij The Last of Us, maar voor dit pakket is er niks minder waar. Je maakt namelijk kans op diverse kledingstukken, zoals een nieuwe hoodie, shirt en coole cap, allemaal in de stijl van The Last of Us Part II. Daarnaast maak je ook nog eens de kans op een toffe tas en een survival geïnspireerd riempje. Je kan het allemaal winnen! Je hoeft echter maar één vraag te beantwoorden:

Wat was voor jou het mooiste moment in de serie?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 27-06-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord