Tom Clancy's The Division 2

  • Ontwikkelaar Massive Entertainment
  • Eerste releasedatum 15 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win een dik Tom Clancy's The Division 2 prijzenpakket

Win een dik Tom Clancy's The Division 2 prijzenpakket. Ook in 2019 zijn er natuurlijk weer veel prijzen te winnen bij Gameliner. We trappen het jaar gelijk goed af met een prijzenpakket van Tom Clancy's The Divsion 2!

Binnenkort kunnen we met z'n allen aan de slag met het tweede deel van Ubisoft's The Division. Na in het eerste deel door de straten van New York te hebben gelopen, is het dit keer - zeven maanden later - de beurt aan Washington D.C. Het speelt echter natuurlijk een stuk lekkerder als je in het bezit bent van een The Division 2-prijzenpakket. Niet in het bezit van zo'n pakket? Geen probleem! Dat kan namelijk door mee te doen aan deze prijsvraag. Het pakket bestaat uit een poster, een t-shirt en een notitieboekje. Wil jij volledig in stijl beginnen aan je avontuur? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Welk bekend persoon zou jij er graag bij hebben in jouw division?

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?