Tom Clancy's The Division 2

  • Ontwikkelaar Massive Entertainment
  • Eerste releasedatum 15 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win een gaaf The Division 2 goodiepakket

Tom Clancy's The Division 2 is al een tijdje uit, maar nog altijd actueel. Naast een nieuwe episode is de game ook tijdelijk gratis te spelen. Bovendien geven wij een gaaf goodiepakket van de game weg.

Episode 2 - Pentagon: The Last Castle is momenteel beschikbaar voor Tom Clancy's The Division 2. Daarnaast is de game tot en met 20 oktober gratis speelbaar. Dus mocht je de shooter graag uit willen proberen, dan is dit je kans. Over kansen gesproken, bij ons maak je momenteel kans op het winnen van een tjokvol goodiepakket van The Division 2. Een poster, een pet, een t-shirt (maat L) en een muismat kunnen straks van jou zijn, maar dan moet je wel meedoen met deze actie. Hoe doe je mee? Simpel! Door ons te laten weten waarom jij dit pakket graag wilt winnen.

onbekend

Geef hieronder in de reacties aan waarom jij graag wil winnen. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?