Winacties: Win een geweldig The Division 2 pakket

Geplaatst: 2 maart 2020 14:00

Ubisoft heeft een hele mooie collectie aan toffe games en één daarvan vormt de basis van onze nieuwe prijsvraag. Dit keer mogen wij jullie verwennen met een geweldig The Division 2 pakket.

Voor de The Division fans is dit een must have bundel. Je kan mooi pronken met je nieuwe en stijfvolle t-shirt, terwijl je je maten helemaal gek maakt met al je The Division 2 tips en tricks. Je kan echter ook je eigen set-up mooi versieren. Deze collectie bevat namelijk een poster en een muismat. Hartstikke vet toch? The Division 2 is een RPG/third person shooter, ontwikkeld en uitgegeven door Ubisoft. Om te winnen hoef je alleen maar antwoord te geven op deze simpele vraag:

In welk jaar kwam The Division 2 uit?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 07-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's The Division 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord