Tom Clancy's The Division 2

  • Ontwikkelaar Massive Entertainment
  • Eerste releasedatum 15 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win een geweldig The Division 2 pakket

Ubisoft heeft een hele mooie collectie aan toffe games en één daarvan vormt de basis van onze nieuwe prijsvraag. Dit keer mogen wij jullie verwennen met een geweldig The Division 2 pakket.

Voor de The Division fans is dit een must have bundel. Je kan mooi pronken met je nieuwe en stijfvolle t-shirt, terwijl je je maten helemaal gek maakt met al je The Division 2 tips en tricks. Je kan echter ook je eigen set-up mooi versieren. Deze collectie bevat namelijk een poster en een muismat. Hartstikke vet toch? The Division 2 is een RPG/third person shooter, ontwikkeld en uitgegeven door Ubisoft. Om te winnen hoef je alleen maar antwoord te geven op deze simpele vraag:

In welk jaar kwam The Division 2 uit?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 07-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?