Assassin's Creed: Syndicate

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Winacties: Win een goodiepakket van Assassin's Creed: Syndicate

Het lijkt wel kerst, want Gameliner deelt weer uit. De release van Assassin's Creed: Syndicate is nabij en vanwege dit heugelijke feit hullen wij graag iemand in dit klassieke Engelse printje. Vlag erbij en hoppa je bent helemaal klaar om de hooligan uit te hangen.

onbekend

Alles wat je moet doen om dit goodiepakket te winnen, is antwoord geven op de volgende vraag:

Waarom wil jij dit pakket winnen?

Geef een leuk en origineel antwoord en wie weet valt dit pakket binnenkort bij jou op de deurmat.

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Onze spelregels:

1. Je wordt altijd per e-mail op de hoogte gebracht als je gewonnen hebt.
2. Over de uitslag van de actie/prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd (onderhandeld).
3. Je bent geregistreerd op Gameliner.nl.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?