Winacties: Win een Metal Gear Rising: Revengeance-prijzenpakket

Geplaatst: 20 februari 2013 21:46
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Aanstaande vrijdag komt Metal Gear Rising: Revengeance uit van Konami. Metal Gear Rising: Revengeance is een beetje een vreemde eend in de bijt. Het is een totaal andere game dan de andere games uit de Metal Gear-serie. In deze game speel je met het hoofdpersonage Raiden en draait het meer om de actie. Je moet je vijanden in mootjes hakken met Raidens High-Frequency-zwaard.

De komende twee weken kun je kans maken op één van de drie prijzenpakketten die wij mogen weggeven.

Dit prijzenpakket bestaat uit een game van Metal Gear Rising: Revengeance (met platform naar jouw keuze), een t-shirt en een pen.

Om kans te maken op dit prijzenpakket, moet je alleen even antwoord geven op de volgende vraag. Wie zou je in mootjes willen hakken en waarom? Laat je antwoord achter in een reactie hieronder.

Deze prijsvraag is gesloten, je kunt daarom niet meer meedoen

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer