Winacties: Win een Metal Gear Rising: Revengeance-prijzenpakket

Aanstaande vrijdag komt Metal Gear Rising: Revengeance uit van Konami. Metal Gear Rising: Revengeance is een beetje een vreemde eend in de bijt. Het is een totaal andere game dan de andere games uit de Metal Gear-serie. In deze game speel je met het hoofdpersonage Raiden en draait het meer om de actie. Je moet je vijanden in mootjes hakken met Raidens High-Frequency-zwaard.

De komende twee weken kun je kans maken op één van de drie prijzenpakketten die wij mogen weggeven.

onbekend

Dit prijzenpakket bestaat uit een game van Metal Gear Rising: Revengeance (met platform naar jouw keuze), een t-shirt en een pen.

Om kans te maken op dit prijzenpakket, moet je alleen even antwoord geven op de volgende vraag. Wie zou je in mootjes willen hakken en waarom? Laat je antwoord achter in een reactie hieronder.

Deze prijsvraag is gesloten, je kunt daarom niet meer meedoen

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?