Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win een Rainbow Six Siege Chibi naar keuze

Komend weekend is Rainbow Six Siege gratis te spelen. Een mooie gelegenheid om weer een gave goodie weg te geven. Doe mee en maak kans op een Rainbow Six Siege Chibi naar keuze.

Met een tropische dag achter de rug, staat ons komend weekend wat wisselvalliger weer te wachten. Ideaal om lekker thuis te gamen. Bovendien is Rainbow Six Siege aanstaand weekend van 6 t/m 9 juni gratis te spelen. Daarom mogen wij in samenwerking met Ubisoft nu een Chibi naar keuze weggeven. De winnaar krijgt de keuze uit de volgende Chibi's: Sledge, Valkyrie, Jäger, Hibana of Thermite. Het enige dat je hoeft te doen is antwoord te geven op onderstaande vraag.

Welke Chibi zou jij graag willen winnen?

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?