Winacties: Win een Rainbow Six Siege goodiepakket

Geplaatst: 24 mei 2019 17:00
Aangepast: 3 juni 2019 20:39

Rainbow Six Siege kwam al in 2015 uit, maar wordt nog altijd volop ondersteund door Ubisoft en heeft een eigen esports competitie. Afgelopen weekend vond de finale van de Rainbow Six Siege Pro League plaats in Milaan.

Tijdens de spannende finale ging Team Empire er met de hoofdprijs vandoor, Evil Geniuses moest genoegen nemen met het zilver. Ter ere van de finale hebben wij weer een leuke actie. In samenwerking met Ubisoft mogen wij dit gave Rainbow Six Siege-goodiepakket weggeven. Het pakket bestaat uit een t-shirt, twee pins en een opblaasknuppel. Om je straks eigenaar te kunnen noemen van deze goodies hoef je slechts onderstaande vraag te beantwoorden en te mailen.

Waarover heeft Six de leiding in Rainbow Six Siege?

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer