Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win een Rainbow Six Siege goodiepakket

Rainbow Six Siege kwam al in 2015 uit, maar wordt nog altijd volop ondersteund door Ubisoft en heeft een eigen esports competitie. Afgelopen weekend vond de finale van de Rainbow Six Siege Pro League plaats in Milaan.

Tijdens de spannende finale ging Team Empire er met de hoofdprijs vandoor, Evil Geniuses moest genoegen nemen met het zilver. Ter ere van de finale hebben wij weer een leuke actie. In samenwerking met Ubisoft mogen wij dit gave Rainbow Six Siege-goodiepakket weggeven. Het pakket bestaat uit een t-shirt, twee pins en een opblaasknuppel. Om je straks eigenaar te kunnen noemen van deze goodies hoef je slechts onderstaande vraag te beantwoorden en te mailen.

Waarover heeft Six de leiding in Rainbow Six Siege?

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?