Winacties: Win een tractor en Farming Simulator 22 voor PS4

Met Farming Simulator 22 wordt het leven van de boer in het zonnetje gezet. Door de stikstofcrisis in Nederland is het leven van een boer de afgelopen jaren niet heel makkelijk geweest. De boerenprotesten op het Malieveld zijn nog niet uit onze gedachten. Met deze game bestaat de stikstofproblematiek even niet meer. Wij mogen Farming Simulator 22 weggeven voor de PlayStation 4. Hoe kun je deze game winnen?

We geven in samenwerking met Koch Media Farming Simulator 22 weg voor de PlayStation 4. Daarnaast geven we je er ook nog een Massey Ferguson speelgoedtractor van Bruder bij! Ga naar ons Instagram of Facebook-kanaal en volg ons. Stuur ons daarna een dm, zodat we weten dat je meedoet aan deze prijsvraag en je doet automatisch mee.

onbekend*prijs is exclusief Patrick op bovenstaande foto.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?