Winacties: Win één van de vier steelbooks naar keuze

In februari kwam Ubisoft met Far Cry New Dawn op de proppen en deze maand ging Timo aan de slag met Tom Clancy's The Division 2. Als klapper op de vuurpijl werd Trials Rising er ook nog tussendoor gefietst. Vanaf vandaag kunnen we ook aan de slag met Assassin's Creed 3: Remastered. Daarmee kunnen we vaststellen dat het eerste kwartaal gedomineerd is door de Franse uitgever. Om dit fantastische eerste kwartaal van 2019 met een knaller af te sluiten, geven wij een dikke prijs weg.

In samenwerking met Ubisoft mogen wij deze week een dikke prijs weggeven. Je maakt kans op één van de vier steelbook cases.

  • 1. Far Cry New Dawn
  • 2. Tom Clancy’s The Division 2
  • 3. Assassin’s Creed Origins
  • 4. Assassin’s Creed Odyssey

Laat in de mail weten welke van onderstaande steelcases je graag zou willen winnen.

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?