ARMS

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 16 juni 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Winacties: Win Farmscapes voor de Nintendo 3DS

Denda Games komt binnenkort met een nieuwe game voor de Nintendo 3DS, genaamd Farmscapes. De game mixt zoek & vind-, drie op een rij- en simulatie-elementen op een unieke manier samen.

De game heeft interactieve omgevingen die je zelf helemaal kunt inrichten op jouw manier. Het is een beetje vergelijkbaar met het immens populaire FarmVille op Facebook. De game zit daarnaast boordevol puzzels. Voor meer van dit soort spelletjes kun je terecht op de website van Denda Games.

Nu kun jij de komende week één van de vijf exemplaren van deze game bij ons winnen voor de Nintendo 3DS.

onbekend

Om kans te maken op Farmscapes voor de Nintendo 3DS, hoef je ons alleen maar even te vertellen of je de game wilt hebben. Dit kun je doen door hieronder een reactie achter te laten.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?