The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Interactieve Film
  • Gameliner score

Winacties: Win House of Ashes voor PS4 of Xbox One!

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes is de nieuwste toevoeging aan de horrorserie van Supermassive Games. Je maakt bij Gameliner nu kans om deze titel te winnen!

Je kunt het lezen in Eilish haar review van The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, dit is wellicht het sterkste deel in de serie tot nu toe! Heb jij nou zin om te griezelen binnenkort? Dan kan je nu kans maken op deze titel. Laat even weten of je deze game op de PlayStation 4 of de Xbox One wilt winnen.

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 02-11-2021. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?