The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: House of Ashes-trailer toont meer verhaal

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes is aanwezig tijdens de pre-show van gamescom. Een nieuwe trailer toont meer van het verhaal en de gevaren die loeren in de grotten.

Ook The Dark Pictures Anthology is aanwezig tijdens gamescom. In een nieuwe trailer zien we waar de horrorgame om draait. Vijanden moeten samenwerken om de monsters van de grotten te overleven. We zien dat de personages verschillende motivaties hebben om de grotten te ontsnappen en dit moet gaan zorgen voor meer medeleven met deze figuren. Bekijk hier onze preview van The Dark Pictures Anthology: House of Ashes.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes is beschikbaar vanaf 22 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON gamescom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?