Winacties: Win Mortal Kombat X

Deze week verscheen dan eindelijk het nieuwste deel in de Mortal Kombat-serie. Momenteel zijn we op de redactie druk bezig met Mortal Kombat X, zodat we jullie hier binnenkort alles over kunnen vertellen in de review. Kun je daar echter niet meer op wachten, dan is dit je kans! In samenwerking met Warner Bros. Games mogen we namelijk een PlayStation 4-exemplaar van Mortal Kombat X weggeven.

onbekend

Om kans te maken op deze toffe game, like je Gameliner en laat je hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter:

Wat is jouw favoriete personage uit de Mortal Kombat-reeks en waarom?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?