Winacties: Win Rise of the Argonauts voor de pc

In Rise of the Argonauts kruip je als gamer in de huid van Jason, de Koning van Iolkos en vecht je samen met mythische helden zoals Hercules, Achilles, Atalanta en anderen. De game bevat verder diepgaande verkenningsmogelijkheden en epische quests. En het mooie is dat jij helemaal niets van deze avonturen hoeft te missen. In samenwerking met Codemasters geven we namelijk de game voor de PC weg! Als tweede prijs hebben we ook nog een gaaf t-shirt die je in de wacht kunt slepen.

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze Rise of the Argonauts-prijzen hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: Het landschap van Rise of the Argonauts bestaat uit een aantal eilanden. Hoeveel zijn dit er in totaal?

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner.nl, onder vermelding van je gebruikersnaam, je naam en je adresgegevens.

Veel succes!

Het Gameliner-team

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?