Winacties: Win Rise of the Argonauts voor de pc

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In Rise of the Argonauts kruip je als gamer in de huid van Jason, de Koning van Iolkos en vecht je samen met mythische helden zoals Hercules, Achilles, Atalanta en anderen. De game bevat verder diepgaande verkenningsmogelijkheden en epische quests. En het mooie is dat jij helemaal niets van deze avonturen hoeft te missen. In samenwerking met Codemasters geven we namelijk de game voor de PC weg! Als tweede prijs hebben we ook nog een gaaf t-shirt die je in de wacht kunt slepen.

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze Rise of the Argonauts-prijzen hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: Het landschap van Rise of the Argonauts bestaat uit een aantal eilanden. Hoeveel zijn dit er in totaal?

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner.nl, onder vermelding van je gebruikersnaam, je naam en je adresgegevens.

Veel succes!

Het Gameliner-team

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer