Winacties: Win Rock Revolution!

Guitar Hero en Rock Band uitgespeeld? Dan is het wellicht tijd om eens wat anders te proberen. Verandering van spijze doet immers eten.

Omdat wij bij Gameliner maar al te goed weten dat iemand niet zomaar van zijn of haar geloof afstapt, zullen we de drempel enigszins verlagen door in samenwerking met Konami twee exemplaren van Rock Revolution voor de Xbox 360 weg te geven.

Wat moet je doen?
Dat weggeven doen we natuurlijk niet zomaar, dus hebben we een pittige prijsvraag bedacht.

Hoewel nummers bevat Rock Revolution, en wat is er zo bijzonder aan deze nummers?

Weet je het antwoord? Stuur het dan vóór vrijdag 5 juni naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet niet je gebruikersnaam en adres te vermelden, en misschien ga jij binnenkort voor een ware rock revolutie in jouw huiskamer zorgen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?