Winacties: Win spectaculaire actie-avonturenfilm 47 Ronin

In de spectaculaire actie-avonturenfilm 47 Ronin speelt Keanu Reeves weer eens een stoere bink. Met een team bestaande uit 47 andere samurai, gaat men de strijd aan met allerlei mythische en vooral kwade krachten, die er stuk voor stuk ontzettend tof uitzien. Dat 47 Ronin een film is om je vingers bij af te likken, dat maakt onderstaande trailer wel duidelijk. Bovendien kun je bij ons kans maken op deze film op dvd!

Om kans te maken op deze toffe film, hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

In welke andere film(s) speelde Keanu Reeves ook een stoere bink?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?