Winacties: Win The Sly Trilogy

In 2010 verscheen The Sly Trilogy al voor de PlayStation 3, maar sinds afgelopen april is de game ook voor de PlayStation Vita beschikbaar. The Sly Trilogy voor de handheld van Sony bevat de eerste drie games van Sly Cooper, de wasbeer die ook nog eens een meesterdief is, en is helemaal aangepast aan de mogelijkheden van de Vita. Met de originele Sly Raccoon uit 2002, Sly 2: Band of Thieves uit 2004 en Sly 3: Honor Among Thieves uit 2005, haal je in één klap een heleboel toffe games in huis.

In samenwerking met Sony kun je nu bij Gameliner kans maken op deze toffe The Sly Trilogy voor de PlayStation Vita.

onbekend

Om kans te maken op deze game, bestaande uit nog eens drie games, hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Waarom ben jij de ideale meesterdief?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?