Winacties: Win Tom Clancy's H.A.W.X.-prijzen

Geplaatst: 21 maart 2009 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Deze week verschijnt Tom Clancy's H.A.W.X., een game waarin je in een echte jet fighter kunt kruipen. Met maar liefst vier man kun je coöperatief aan de kant van de VS of aan de kant van een privéleger vechten. Daarnaast kun je in de online multiplayer voor acht man volop genieten van de vele 'dogfights' in de meer dan vijftig vliegtuigen. Deze release willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, en daarom geven we samen met Ubisoft driemaal een H.A.W.X.-T-shirt en -sleutelhanger weg!

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze H.A.W.X.-prijzen hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: In de game Tom Clancy's H.A.W.X. kun je je squads op meerdere manieren aansturen. Eén daarvan is gewoon met de controller, maar wat is de andere manier?

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner.nl, onder vermelding van je gebruikersnaam, je naam en je adresgegevens.

Veel succes!

Het Gameliner-team

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer