Winacties: Win Tom Clancy's H.A.W.X.-prijzen

Deze week verschijnt Tom Clancy's H.A.W.X., een game waarin je in een echte jet fighter kunt kruipen. Met maar liefst vier man kun je coöperatief aan de kant van de VS of aan de kant van een privéleger vechten. Daarnaast kun je in de online multiplayer voor acht man volop genieten van de vele 'dogfights' in de meer dan vijftig vliegtuigen. Deze release willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, en daarom geven we samen met Ubisoft driemaal een H.A.W.X.-T-shirt en -sleutelhanger weg!

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze H.A.W.X.-prijzen hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: In de game Tom Clancy's H.A.W.X. kun je je squads op meerdere manieren aansturen. Eén daarvan is gewoon met de controller, maar wat is de andere manier?

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner.nl, onder vermelding van je gebruikersnaam, je naam en je adresgegevens.

Veel succes!

Het Gameliner-team

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?