Fallout 76

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Winacties: Win twee kaartjes voor de Fallout 76 Reclamation Day Party

Over een aantal weken verschijnt dan eindelijk Fallout 76. Het is aftellen geblazen voor we onze avonturen in het Wilde Westen kunnen afwisselen met het dolen door de Wastelands van Virginia. Om dit te vieren mogen wij in samenwerking met Bethesda twee kaarten weggeven voor de Fallout 76 Reclamation Day Party.

Op vrijdag 16 november organiseert Bethesda ter ere van hun nieuwste Fallout-game een feest in Utrecht. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen gamers aan de slag met Fallout 76. Naast een goodiebag maak je daar ook nog kans op exclusieve prijzen. Ben jij 16+ of ouder en wil jij samen met een vriend of vriendin aanwezig zijn bij deze gave party? Dat kan! Om kans te maken op de twee tickets hoef je slechts één ding te doen. Geef per mail antwoord op onderstaande vraag:

Je mag slechts één ding meenemen op je avontuur in de Wastelands, wat neem je mee?

onbekend

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?