Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG , RPG (NSW)
  • Gameliner score

Winacties: Win twee Pokémon amiibo en Pokémon Sword

Liefhebbers van Pokémon moeten nu extra goed opletten, want omdat wij jarig zijn geven wij in samenwerking met Nintendo weer toffe prijzen weg. Doe je mee?

Het regent prijsvragen op Gameliner en dat komt natuurlijk om dat wij vijftien jaar bestaan. Omdat we dat niet zomaar voorbij willen laten gaan, hebben we weer een aantal gave prijzen weg te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een notitieboekje, een stickervel, twee amiibo en als klap op de vuurpijl de game Pokémon Sword. Niet gek toch? Wat je moet doen om kans te maken op deze toffe prijzen? Gewoon even antwoord geven op de volgende vraag.

Welke legendary Pokémon prijkt er op de cover van Pokémon Sword?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 08-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?