Winacties: Win twee vrijkaartjes Sonic the Hedgehog 2 en goodiepakket

Volgende week draait het tweede deel van Sonic the Hedgehog in de bios. In Sonic the Hedgehog 2 wil de populaire, blauwe egel graag laten zien dat hij de echte held van Green Hills is. Sonic krijgt deze kans als Dr. Robotnik (Dr. Eggman) ineens terugkeert. Je kunt deze week twee vrijkaartjes van de film en een tof goodiepakket winnen, zodat je geheel in stijl de film kunt kijken.

Sonic the Hedgehog is een personage uit de jaren negentig van uitgever en ontwikkelaar SEGA. Sonic is een fictieve, antropomorfe egel met felblauwe stekels en overdreven rode schoenen. De eerste film van Sonic verscheen in 2020, toen Sonic er nog alleen voor stond. In dit tweede deel krijgt Dr. Robotnik hulp van zijn nieuwe partner Knuckles, die samen op zoek zijn naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Bezoek onze Gameliner Discord en accepteer de regels. In het aankondigingen-kanaal, waar je automatisch in terechtkomt als je de link volgt, kun je lezen wat je moet doen. Het komt erop neer dat je met een specifieke emoji moet reageren op de Giveaway Bot in het giveaways-kanaal, zodat je naam wordt toegevoegd aan de loting.

onbekend

Je hebt tot en met 31 maart om naar onze Discord te gaan en mee te doen aan de giveaway. De winnaar wordt door ons benaderd, nadat de giveaway is gesloten. Lees voordat je meedoet nog even de community richtlijnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?