Winacties: Win twee vrijkaartjes Uncharted-film en goodiepakket

Deze week draait de film Uncharted in de Nederlandse bioscopen met Tom Holland in de hoofdrol als Nathan Drake. De film is gebaseerd op de mega populaire gelijknamige actie- en avonturengame van ontwikkelaar Naughty Dog voor de PlayStation. Je kunt deze week bij Gameliner twee bioscoopkaartjes en een goodiepakket scoren.

De Uncharted-serie gaat misschien wel de boeken in als de meest succesvolle gameserie aller tijden op de PlayStation. Alle delen in deze serie scoorde namelijk bij ons vijf uit vijf sterren. De verfilming van deze serie verschijnt vanaf aanstaande donderdag 17 maart op het witte doek. Of deze film net zo succesvol is als de gameserie, kun je misschien zelf binnenkort beoordelen. Wij mogen namelijk twee vrijkaartjes weggeven en daarnaast ook nog een dik goodiepakket. Het goodiepakket bestaat uit een drinkfles en een scratch map. Bezoek onze Gameliner Discord en accepteer de regels. In het aankondigingen-kanaal, waar je automatisch in terechtkomt als je de link volgt, kun je lezen wat je moet doen. Het komt erop neer dat je met een specifieke emoji moet reageren op de Giveaway Bot in het giveaways-kanaal, zodat je naam wordt toegevoegd aan de loting.

onbekend

Je hebt tot en met 19 maart om naar onze Discord te gaan en mee te doen aan de giveaway. De winnaar wordt door ons benaderd, nadat de giveaway is gesloten. Lees voordat je meedoet nog even de community richtlijnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?