Films: Officiële trailer van de Uncharted film gedropt

Geplaatst:

Sony heeft de eerste officiële trailer voor hun nieuwe film 'Uncharted' gedropt, die uiteraard gebaseerd is op de gameserie onder dezelfde naam.

De langverwachte film komt op 18 februari 2022 naar de bioscopen toe. Dan kunnen we zien hoe een jonge Nathan Drake, gespeeld door Tom Holland, aan zijn avontuur als schattenjager begint. De gameserie begon in 2007 met de release van Uncharted: Drake's Fortune en bestaat inmiddels al uit zes titels. Drake wordt regelmatig vergeleken met Lara Croft en Indiana Jones en is uitgegroeid tot een waar icoon van de popcultuur. Het is dus ook geen verrassing dat Sony ervoor heeft gekozen om hem naar het witte doek te halen. De trailer voor de Uncharted film kun je hieronder bekijken.

Uncharted komt op 18 februari 2022 naar de bioscopen.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Uncharted 4: A Thief's End

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

10 mei 2016

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2016

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord