Winacties: Win vette Nintendo-goodies

Net na de Resistance 2-prijsvraag zijn we alweer terug met een nieuwe prijsvraag. Dit keer mogen we van Nintendo een aantal vette goodies weggeven, die jij dus kunt winnen! De volgende prijzen geven we een aantal keer weg:

- Een roze DS T-shirt voor de vrouwelijke gamers
- Een muismat van Zelda
- Een pen van Animal Crossing en een potlood van Nintendo
- Een sleutelhanger van Wii Music of Mario Kart.

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze vette Nintendo-goodies moet je antwoord geven op de volgende vraag: Wanneer werd de eerste Legend of Zelda-game uitgebracht en op welke spelcomputer gebeurde dit?

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner.nl, onder vermelding van je gebruikersnaam, naam en adresgegevens.
Vermeld er dit keer ook bij welke prijs je graag zou willen hebben als je wint!

Veel succes!

Het Gameliner-team

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?