Winacties: Winnaar Afro Samurai voor de PS3 bekend

De afgelopen weken kon je onder andere meedoen aan onze Afro Samurai-prijsvraag. Hierdoor maakte je kans op het winnen van Afro Samurai voor de PlayStation 3.

Je hoefde alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: In de game wil het personage Afro de No.1 Headband te pakken krijgen. Welk item heeft hij nodig om degene met deze Headband uit te dagen? Het antwoord was natuurlijk de No. 2 Headband.

Uit alle goede inzendingen konden we helaas maar één prijswinnaar kiezen:
Roy

Namens het Gameliner-team gefeliciteerd met je prijs. De game komt er zo snel mogelijk aan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?