Winacties: Winnaars Eat Lead voor de Xbox 360 bekend

De afgelopen weken hielden we hier op Gameliner een Eat Lead-prijsvraag. Door mee te doen maakte je kans op het winnen van Eat Lead voor de Xbox 360.

Om deze prijs binnen te slepen, hoefde je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: Wat is de eerste (fictionele) game die draaide om de hoofdpersoon uit Eat Lead, Matt Hazard, en uit welk jaar komt deze game? Het antwoord was natuurlijk The Adventures of Matt in Hazard Land (1983).

Uit alle goede inzendingen hebben we twee gelukkigen gekozen::
boopje
stooge

Namens het Gameliner-team gefeliciteerd met jullie prijs. De game komt er zo snel mogelijk aan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?