Winacties: Winnaars Monsters vs. Aliens voor de PS2 bekend

De afgelopen weken kon je meedoen aan de prijsvraag van Monsters vs. Aliens, waarbij je de game voor de PlayStation 2 kon winnen. Monsters vs. Aliens is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van DreamWorks en draait om het redden van de aarde. Dit doe je met een team van vijf verschillende, erg grappige monsters. We mochten in samenwerking met Activision de game maar liefst drie keer weggeven.

Uit alle goede inzendingen zijn de volgende prijswinnaars gekomen:
Wouter36
EdT
bartjeterry

Namens het Gameliner-team gefeliciteerd met jullie prijs. De game komt er zo snel mogelijk aan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?