Winacties: Winnaars Nintendo-goodies bekend

De afgelopen weken liep er een prijsvraag, waar je vette Nintendo-goodies mee in de wacht kon slepen. Uit alle inzendingen hebben we drie winnaars gekozen, die er met de volgende pakketten vandoor gaan:

marlies16

- Roze Nintendo DS T-shirt
- Roze Nintendo DS keykoard
- Animal Crossing-pen en Nintendo-potlood

stooge

- Zelda-muismat
- Mario Kart-sleutelhanger
- Metroid Prime-keykoard

Likwit_Snake

- Mario-telefoonsok
- Wii Music-sleutelhanger
- Animal Crossing-pen en Nintendo-potlood

Namens het Gameliner-team gefeliciteerd met jullie prijs. Het pakket komt er zo snel mogelijk aan.

Voor iedereen die deze keer niet in de prijzen is gevallen: houd Gameliner komende week weer goed in de gaten! Een nieuwe prijsvraag gaat alweer snel van start.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?