Winacties: Winnaars Tom Clancy's H.A.W.X.-prijzen bekend

De afgelopen weken liep er een prijsvraag, waar je vette Tom Clancy's H.A.W.X.-prijzen mee in de wacht kon slepen. Alle goede inzendingen maakten kans op een vet Tom Clancy's H.A.W.X.-T-shirt en een mooie Tom Clancy's H.A.W.X-sleutelhanger.

Uit alle goede inzendingen zijn de volgende drie prijswinnaars gekomen:
Djpdjpnl
Likwit_Snake
Stooge

Namens het Gameliner-team gefeliciteerd met jullie prijs. De prijzen komen er zo snel mogelijk aan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?