Call of Duty verwelkomt Warhammer 40K-universum

Geplaatst:
Aangepast: 1 maart 2024 23:21

Grijp je wapens en zet je schrap, soldaten! Activision brengt het Warhammer 40K-universum naar Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone. Met een collectie van nieuwe skins, waaronder de iconische Space Marines en de onverschrokken Sisters of Battle, belooft deze crossover een interessante clash van werelden.

Na een hoop geruchten en gelekte info, is de kat uit de zak: Warhammer 40K en Call of Duty slaan de handen ineen. Een korte teaser op het X-kanaal van Call of Duty toonde al een Space Marine die het loodje legt op Warzone's Fortune's Keep, wat de fans al deed watertanden. Hoewel Activision de lanceringsdatum nog geheim houdt, hinten ze dat er binnenkort meer onthullingen komen. En dat is niet alles; lekken suggereren dat we naast skins ook een Juggernaut-gecentreerde spelmodus en zelfs de eerste Riot Shield blauwdruk van het spel kunnen verwachten. Met zo'n crossover zet Call of Duty de toon voor wat gaat komen. Het is nog wél even wachten op meer details.

In Call of Duty: Warzone en Modern Warfare 3 is momenteel het The Waking Death-event nog gaande. Spelers kunnen nog tot 6 maart de exclusieve items bemachtigen.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 maart 2020

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord