Check hier alle The Game Awards 2023 content

007 Legends

  • Ontwikkelaar Eurocom Entertainment
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

007 Legends aangekondigd

Uitgever Activision heeft middels een persbericht een nieuwe James Bond-game aangekondigd. De game gaat de naam 007 Legends meekrijgen en verteld het verhaal uit zes verschillende Bond-films.

De game zal met de drieëntwintigste film Skyfall, die binnenkort in de bioscopen verschijnt, eindigen. Daarnaast laat de uitgever weten dat Mi6 Ops missies uit GoldenEye 007: Reloaded krijgt. In de game kun je ook in de huid kruipen van verschillende Bond-personages, waaronder ook wat vijanden van onze undercoveragent.

Je kunt de game straks ook in coöp, (offline splitscreen) spelen tot maximaal vier personen, maar de kans bestaat dat de game straks ook online speelbaar zal zijn. De game zal ongeveer deze herfst moeten uitkomen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?