Check hier alle The Game Awards 2023 content

007 Legends

  • Ontwikkelaar Eurocom Entertainment
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Packshot 007 Legends opgedoken

Activision komt binnenkort met de zoveelste James Bond-game op de proppen. De nieuwe game van agent 007 zal ter gelegenheid van het vijftigjarige bestaan zijn en is beschikbaar voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 op 16 oktober deze maand en later ook nog voor de Wii U.

De game smeedt de zes James Bond-klassiekers tot één game en het sluit af met de laatste Bond-film, Skyfall. De packshot van de game is zojuist opgedoken, welke hieronder staat.

007 Legends wordt ontwikkeld door Eurocom en onder de vlag van Activision uitgegeven op 16 oktober voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 en later dit jaar ook nog voor de Wii U.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?